категорії: блоґ-запис

Безодня від Андерсон

теґи: The Anderson, alternative-rock, rock

Гурт «Андерсон»/The Anderson презентує сінгл шо передує новому альбому. Запис "Безодня" викладений для вільного завантаження тут.

Наразі хлопці дуже відповідально поставились до свого запису, вони послідовно, у цікавій формі запропонували своїм шанувальникам зазирнути за лаштунки студійної кухні. Було відзнято чотири епізоди, які можна назвати жартівливими історіями про нежартівливі події.

Як висловились самі музиканти, "ніщо не вічне". Світ високих технологій, передових ідей та безмежних можливостей не забезпечив повної безпеки аудіо матеріалу  – не горять лише рукописи, а цифровий носій, що зберігав усю інформацію другого альбому Андерсон згорів.

 

Хлопці не здалися і новий другий альбом записано вдруге.

Поряд  з цим, по закінченню запису недорахувались вони свого басиста Влада, який пішов з гурту. Вокаліст Руслан пояснив, що боліти не перестало, все ж таки стільки разом пережили й зробили, але це ЖИТТЯ і воно має продовжуватись......Святе місце пустим не буває. І не є! Новий учасник групи, Андрій, людина творча, зі своєю думкою, вміє слухати, грає не тільки на басу, а й захоплюється електронною музикою.

У новому складі команду можна буде побачити вже 10 жовтня у клубі "Бінго", куди хлопців запросили  виступити у якості гостей на 4-ому Київському відбірковому турі GBOB Challenge 2010.